Hobby’s en interesses

Hobby's en interesses

Mijn interesse in de IT wereld begon doordat ik thuis achter de computer zat en er eigenlijk moeilijk achter weg kon komen.

Ik mocht altijd maar een bepaalde tijd achter de computer zitten, meestal een uur per dag. In de praktijk werd dit vaak al langer omdat ik spelletjes speelde.

Als kind zijnde had ik echter geen idee wat ik nou daadwerkelijk wilde worden. Mijn echte interesse in de IT begon pas toen ik

ging beginnen aan mijn eerste opleiding. Ik merkte al gauw dat ik het vakgebied steeds leuker en interessanter begon te vinden. Dit omdat ik nu ook daadwerkelijk leerde hoe een computer in elkaar zit en hoe deze te werk gaat. In de loop der jaren heb ik via mijn opleidingen een hoop vaardigheden geleerd en ben ik mij steeds meer en meer gaan verdiepen in de IT wereld. Zo ben ik mij gaan verdiepen in de verschillende besturingssystemen van computers, het maken en verbeteren van computers, en het ondersteunen van gebruikers welke problemen ervaren tijdens het gebruik van verschillende IT producten. Ook ben ik mij gaan verdiepen in werken met een Raspberry Pi en het leren van verschillende programmeertalen.